Vegetarisk julehotdog
Det er sundt at tænke nyt. Her har vi pillet lidt ved hotdogen og givet den et jule-twist samt skiftet pølsen ud til et plantebaseret alternativ. Saurkraut, fritteret grønkål og æble/senneps chutney - pølsemanden har en ny vinder på menuen! Den gør sig også rigtig godt på julebuffetten eller som natmad.

Ingredienser
Vegetarisk julehotdog
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€0.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Metodik
10 Små Brioche Pølsebrød
/
0.0
0%
The Vegetarian Butcher Little Willies, 1,9 kg
/g
300.0 g
0%

Soja og produkter på basis af soja: Ja
Glutenholdige kornprodukter og produkter på basis heraf: Ja
200 G God Surkål (Køb Evt. Færdiglavet)
/
0.0
0%
1 Stok Frisk Grønkål Og Olie Til Frittering Samt Lidt Eddike Pulver
/
0.0
0%
Æble, skrællet, tern
/g
150.0 g
0%
Maille Dijon Original 865 g
/g
20.0 g
0%

Selleri og produkter på basis af selleri: Nej
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr: Nej
Maille grovkornet dijon sennep, 210 g
/g
20.0 g
0%
Maille Æblecidereddike 6x500ml
/ml
150.0 ml
0%

Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter udtrykt som SO2: Ja
Sukker, rørsukker
/g
50.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Metodik
-
10 Små Brioche Pølsebrød
-
200 G God Surkål (Køb Evt. Færdiglavet)
-
1 Stok Frisk Grønkål Og Olie Til Frittering Samt Lidt Eddike Pulver
-
Æble, skrællet, tern 150.0 g
-
Maille grovkornet dijon sennep, 210 g 20.0 g
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Varm æbleeddike og sukker op. Tilsæt æbletern, og lad det simre til æblerne er møre. Tilsæt sennep og sæt på køl.
- Fritèr grønkålen sprød og drys med eddikepulver mens den stadig er varm.
- Steg 10 pølser gyldne og saftige i rigeligt fedtstof på en pande, og krydr med salt og peber. Imens lunes Brioche brødene.
- Saml hotdoggen – flæk brødet, surkål i bunden, pølse på toppen, og rund af med æble/senneps chutney og sprødstegt grønkål.
TIP: Sæt prikken over i’et ved at tilføje sprødstegte løgringe i Orlydej til hotdoggen.