Det er sundt at tænke nyt. Her har vi pillet lidt ved hotdogen og givet den et jule-twist samt skiftet pølsen ud til et plantebaseret alternativ. Saurkraut, fritteret grønkål og æble/senneps chutney - pølsemanden har en ny vinder på menuen! Den gør sig også rigtig godt på julebuffetten eller som natmad.

Ingredienser
Metodik
-
10 Små Brioche Pølsebrød
-
200 G God Surkål (Køb Evt. Færdiglavet)
-
1 Stok Frisk Grønkål Og Olie Til Frittering Samt Lidt Eddike Pulver
-
Æble, skrællet, tern 150.0 g
-
Maille grovkornet dijon sennep, 210 g 20.0 g
-
Sukker, rørsukker 50.0 g
Tilberedning
-
Metodik
- Varm æbleeddike og sukker op. Tilsæt æbletern, og lad det simre til æblerne er møre. Tilsæt sennep og sæt på køl.
- Fritèr grønkålen sprød og drys med eddikepulver mens den stadig er varm.
- Steg 10 pølser gyldne og saftige i rigeligt fedtstof på en pande, og krydr med salt og peber. Imens lunes Brioche brødene.
- Saml hotdoggen – flæk brødet, surkål i bunden, pølse på toppen, og rund af med æble/senneps chutney og sprødstegt grønkål.
TIP: Sæt prikken over i’et ved at tilføje sprødstegte løgringe i Orlydej til hotdoggen.