Ingredienser
Burgeren
-
Kikærter udblødte 500.0 g
-
Løg, hakket 25.0 g
-
æg 1.0 stk.
-
Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 30.0 ml
Mayonnaisen
Det syltet
-
Rødløg, finthakket 200.0 g
-
Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 100.0 ml
Tilberedning
-
Burgeren
- Blend de opblødte kikærter sammen med løg, tapiokastivelse, æg, grøntsagsfond og 30g Roast Umami.
- Form kikærtemassen som "bøffer" på en pande og steg dem sprøde i rigeligt olie.
-
Mayonnaisen
- Rør Hellmanns mayonnaise sammen med røget chili purè og de sidste 30g Roast Umami.
-
Det syltet
- Bland de snittede rødløg sammen med Hellmanns Cider Sherry vinaigrette.
-
Anretning ofg servering
- Læg burgeren sammen med den lune briocheboller, chilimayo, frisk basilikum, de stegte kikærtebøffer, avocado og syltede rødløg.
- Serveres gerne med fritter og dip