Jeg arbejder i

Fortsæt

Vi opdatere indholdet på
baggrund af din virksomhedstype

+

Burgeren

  • Kikærter udblødte 500.0 g
  • Løg, hakket 25.0 g
  • Maizena Tapioka stivelse (frugtjævner) 2kg 25.0 g
  • æg 1.0 stk.
  • Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L 30.0 ml
  • Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml 30.0 ml

Mayonnaisen

  • Hellmann´s Extra Thick Mayonnaise 5 kg 400.0 g
  • Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g 35.0 g

Det syltet

  • Rødløg, finthakket 200.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 100.0 ml
  1. Burgeren

    • Blend de opblødte kikærter sammen med løg, tapiokastivelse, æg, grøntsagsfond og 30g Roast Umami.
    • Form kikærtemassen som "bøffer" på en pande og steg dem sprøde i rigeligt olie.
  2. Mayonnaisen

    • Rør Hellmanns mayonnaise sammen med røget chili purè og de sidste 30g Roast Umami.
  3. Det syltet

    • Bland de snittede rødløg sammen med Hellmanns Cider Sherry vinaigrette.
  4. Anretning ofg servering

    • Læg burgeren sammen med den lune briocheboller, chilimayo, frisk basilikum, de stegte kikærtebøffer, avocado og syltede rødløg.
    • Serveres gerne med fritter og dip