Menu

Ingredienser

+

Veggie Wallenbergara

Svampesauce

Ramsløgsolie

  • Løg, ramsløg 100.0 g
  • Spinat 50.0 g
  • Phase Rapsolie 10 l 200.0 ml

Svampe "duxelles"

Crudité-salat

  • gulerødder (lilla), syltet i 2 % saltlage i 4.0 n/a
  • Små rødløg, syltede i eddikel i 1-2 dage 4.0 n/a
  • blancherede broccolini

Sennepsfrølage

Broccolini med sennepsfrø

  • sennepsfrø 30.0 g
  • blancherede broccolini 8.0 n/a
  • Vilde blomster, urter og karse
  • Hellmann's Real Mayonnaise 2L (Nyhed 1. maj) 100.0 g

Opdater den traditionelle Wallenbergara til en plantebaseret version toppet med ingredienser fra den danske natur.

...

Tilberedning

  1. Veggie Wallenbergara

    • Bland optøet The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger, krydderierne og porrepulveret til en ensartet masse i en foodprocessor.
    • Tilsæt plantebaseret fløde lidt ad gangen, mens du blander ved fuld kraft. Lad det køle i ti minutter. Form farsen til 50 grams bøffer med en rund metaludstikker. Paner dem i panko.
    • Steg bøfferne gyldne på begge sider i varm olie. Bag dem i ovnen, indtil temperaturen når 72 °C
  2. Svampesauce

    • Bag gæren i ovnen ved 130 °C i en time. Lad gæren køle af til stuetemperatur. Mal den til pulver. Opvarm fløde, svampefond og farin til kogepunktet. Smag til med citronsaft og det malede gær.
    • Drys sauce med ramsløgsolie inden servering.
    Bemærk, at denne opskrift indeholder mælkeprodukter.
  3. Ramsløgsolie

    • Bland alle ingredienserne i en Thermomixer ved 90 grader i otte minutter og dræn olien.
  4. Svampe "duxelles"

    • Hak champignonerne fint og skær skalotteløgene i tern.
    • Smelt smørret og svits løgene bløde, tilsæt champignonerne og steg indtil de er færdige.
    • Tilsæt til sidst portvin og sherryeddike og lad det simre, indtil det næsten er fordampet.
    • Tilsæt derefter svampefond, fløde og timian.
    • Lad det simre, indtil saucen er reduceret til 1/3 eller til den ønskede konsistens.
    • Smag til sidst til med salt og friskkværnet peber.
    • Bemærk, at denne opskrift indeholder mælkeprodukter.
    Bemærk, at denne opskrift indeholder mælkeprodukter.
  5. Crudité-salat

    • Bland alle ingredienserne sammen.
    • Sørg altid for at bruge sæsonens råvarer.
    Bemærk tilberedningstiden (7-10 dage).
  6. Sennepsfrølage

    • Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde og bring det i kog.
    • Lad det simre i cirka 30 minutter.
    • Si urter og krydderier fra.
    Lav lagen inden du går videre til "Broccolini med sennepsfrø" opskriften.
  7. Broccolini med sennepsfrø

    • Bland sennepsfrøene med lagen (lavet som beskrevet tidligere) og lad det simre i cirka 12 minutter.
    • Lad det køle af og si sennepsfrøene fra.
    • Dyp broccolini først i mayonnaise og derefter i de syltede sennepsfrø.
    Lav først "Sennepsfrølage" og fortsæt derefter med denne opskrift.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu