Menu
+

Consommen

  • Svampe, blandede 2000.0 g
  • Løg, finthakket 500.0 g
  • Knorr Professional Vildt Fond 8 x 1L 3000.0 ml
  • Rodfrugter i små tern 400.0 g
  • Oksekød, hakket 7% 500.0 g
  • Æggehvide, past 200.0 ml
  • Løg, ramsløg
  • Rosmarin, frisk, kviste 2.0 stk.
  • salt 7.0 g
  • Madeira
  • Portvin 750.0 ml

Briochen

  • Smør, saltet 300.0 g
  • Sødmælk 75.0 ml
  • Gær 12.0 g
  • Sukker 50.0 g
  • salt
  • Hvedemel 500.0 g
  • æg 6.0 stk.

Brioche med lavsvamp

  • Lav svamp 100.0 g
  1. Consommen

    • Kom svampe,løg, viltfond og portvin i en gryde.
    • Lad dette simre i 2 timer ved lav varme,sigt fonden og lad den køle.
    • Kør rodfrugterne gennem en kødhakker og tilsæt dem.
    • Tilsæt det hakkede oksekød samt æggehviderne og bland dem sammen.
    • Bland fond og urter-kød og varm langsomt fondden op ved omrøring.
    • Lad den simre i nogle minutter og lad den køle ned.
    • Fjern forsigtigt de urenheder der er på toppen.
    • Tilsæt ramsløg og rosmarin og lad suppen trække under film i 15 min.
    • Sigt suppen gennem et opvredet klæde.
    • Smag suppen til med salt og madeira.
  2. Briochen

    • Lad smærret få stuetemperatur.
    • Varm mælken op til 40 grader og tilsæt gærren,sukkeret og salt.
    • Tilsæt lidt mel adgangen i en røremaskine.
    • Kom æggende i dejen et ad gangen og derefter det bløde smør.
    • Dejen laves til boller og bages ved 160 grader.
  3. Brioche med lavsvamp

    • Skær skiver af briochen og rist dem.
    • Smør dem med mayonnaise og pynt med friteret lavsvamp.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu