Menu

Login and use our food cost calculator right away

Calculate your foodcost easily
Save your recipe calculations and use them on the go Calculate the cost of this recipe

Ingredienser

+

Consommen

  • Svampe, blandede 2000.0 g
  • Løg, finthakket 500.0 g
  • Knorr Professional Vildt Fond 8 x 1L 3000.0 ml
  • Rodfrugter i små tern 400.0 g
  • Oksekød, hakket 7% 500.0 g
  • Æggehvide, past 200.0 ml
  • Løg, ramsløg
  • Rosmarin, frisk, kviste 2.0 stk.
  • salt 7.0 g
  • Madeira
  • Portvin 750.0 ml

Briochen

  • Smør, saltet 300.0 g
  • Sødmælk 75.0 ml
  • Gær 12.0 g
  • Sukker 50.0 g
  • salt
  • Hvedemel 500.0 g
  • æg 6.0 stk.

Brioche med lavsvamp

  • Lav svamp 100.0 g

Tilberedning

  1. Consommen

    • Kom svampe,løg, viltfond og portvin i en gryde.
    • Lad dette simre i 2 timer ved lav varme,sigt fonden og lad den køle.
    • Kør rodfrugterne gennem en kødhakker og tilsæt dem.
    • Tilsæt det hakkede oksekød samt æggehviderne og bland dem sammen.
    • Bland fond og urter-kød og varm langsomt fondden op ved omrøring.
    • Lad den simre i nogle minutter og lad den køle ned.
    • Fjern forsigtigt de urenheder der er på toppen.
    • Tilsæt ramsløg og rosmarin og lad suppen trække under film i 15 min.
    • Sigt suppen gennem et opvredet klæde.
    • Smag suppen til med salt og madeira.
  2. Briochen

    • Lad smærret få stuetemperatur.
    • Varm mælken op til 40 grader og tilsæt gærren,sukkeret og salt.
    • Tilsæt lidt mel adgangen i en røremaskine.
    • Kom æggende i dejen et ad gangen og derefter det bløde smør.
    • Dejen laves til boller og bages ved 160 grader.
  3. Brioche med lavsvamp

    • Skær skiver af briochen og rist dem.
    • Smør dem med mayonnaise og pynt med friteret lavsvamp.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu