Vildt consomme med brioche
Knorr Professional Vildtfond udviklet i samarbejde med det danske kokkelandshold. Vildtconsommé er en klar, overdådig og velsmagende suppe. Her serveres den med brioche toppet med friteret lav.

Ingredienser
Vildt consomme med brioche
Calculate the cost of this dish here:
Number of servings
−
+
Price of the dish on the menu
Total cost of the ingredients
€11.0
Cost of one serving
Cost of ingredients (%)
Ingredient label
Name
Price in ... (use your local currency)
Quantity
% Food cost of the part
Total costs
Consommen
Svampe, blandede
/g
2000.0 g
0%
Løg, finthakket
/g
500.0 g
0%
Knorr Professional Vildt Fond 8 x 1L
/ml
3000.0 ml
0%
Rodfrugter i små tern
/g
400.0 g
0%
Oksekød, hakket 7%
/g
500.0 g
0%
Æggehvide, past
/ml
200.0 ml
0%
Løg, ramsløg
/g
0.0 g
0%
Rosmarin, frisk, kviste
/stk.
2.0 stk.
0%
salt
/g
7.0 g
0%
Madeira
/ml
0.0 ml
0%
Portvin
/ml
750.0 ml
0%
Briochen
Smør, saltet
/g
300.0 g
0%
Sødmælk
/ml
75.0 ml
0%
Gær
/g
12.0 g
0%
Sukker
/g
50.0 g
0%
salt
/g
0.0 g
0%
Hvedemel
/g
500.0 g
0%
æg
/stk.
6.0 stk.
0%
Brioche med lavsvamp
Lav svamp
/g
100.0 g
0%
Ingredient name
/
Disclaimer: The prices shown are an indication, based on wholesalers in the market. These are subject to fluctuation due to seasonal change and supply. UFS can in no way be held responsible for any deviations from reality.
Consommen
-
Svampe, blandede 2000.0 g
-
Løg, finthakket 500.0 g
-
Knorr Professional Vildt Fond 8 x 1L 3000.0 ml
-
Rodfrugter i små tern 400.0 g
-
Oksekød, hakket 7% 500.0 g
-
Æggehvide, past 200.0 ml
-
Løg, ramsløg
-
Rosmarin, frisk, kviste 2.0 stk.
-
salt 7.0 g
-
Madeira
-
Portvin 750.0 ml
Briochen
-
Smør, saltet 300.0 g
-
Sødmælk 75.0 ml
-
Gær 12.0 g
-
Sukker 50.0 g
-
salt
-
Hvedemel 500.0 g
-
æg 6.0 stk.
Brioche med lavsvamp
-
Lav svamp 100.0 g
Tilberedning
-
Consommen
- Kom svampe,løg, viltfond og portvin i en gryde.
- Lad dette simre i 2 timer ved lav varme,sigt fonden og lad den køle.
- Kør rodfrugterne gennem en kødhakker og tilsæt dem.
- Tilsæt det hakkede oksekød samt æggehviderne og bland dem sammen.
- Bland fond og urter-kød og varm langsomt fondden op ved omrøring.
- Lad den simre i nogle minutter og lad den køle ned.
- Fjern forsigtigt de urenheder der er på toppen.
- Tilsæt ramsløg og rosmarin og lad suppen trække under film i 15 min.
- Sigt suppen gennem et opvredet klæde.
- Smag suppen til med salt og madeira.
-
Briochen
- Lad smærret få stuetemperatur.
- Varm mælken op til 40 grader og tilsæt gærren,sukkeret og salt.
- Tilsæt lidt mel adgangen i en røremaskine.
- Kom æggende i dejen et ad gangen og derefter det bløde smør.
- Dejen laves til boller og bages ved 160 grader.
-
Brioche med lavsvamp
- Skær skiver af briochen og rist dem.
- Smør dem med mayonnaise og pynt med friteret lavsvamp.