Ingredienser
Consommen
-
Svampe, blandede 2000.0 g
-
Løg, finthakket 500.0 g
-
Knorr Professional Vildt Fond 8 x 1L 3000.0 ml
-
Rodfrugter i små tern 400.0 g
-
Oksekød, hakket 7% 500.0 g
-
Æggehvide, past 200.0 ml
-
Løg, ramsløg
-
Rosmarin, frisk, kviste 2.0 stk.
-
salt 7.0 g
-
Madeira
-
Portvin 750.0 ml
Briochen
-
Smør, saltet 300.0 g
-
Sødmælk 75.0 ml
-
Gær 12.0 g
-
Sukker 50.0 g
-
salt
-
Hvedemel 500.0 g
-
æg 6.0 stk.
Brioche med lavsvamp
-
Lav svamp 100.0 g
Tilberedning
-
Consommen
- Kom svampe,løg, viltfond og portvin i en gryde.
- Lad dette simre i 2 timer ved lav varme,sigt fonden og lad den køle.
- Kør rodfrugterne gennem en kødhakker og tilsæt dem.
- Tilsæt det hakkede oksekød samt æggehviderne og bland dem sammen.
- Bland fond og urter-kød og varm langsomt fondden op ved omrøring.
- Lad den simre i nogle minutter og lad den køle ned.
- Fjern forsigtigt de urenheder der er på toppen.
- Tilsæt ramsløg og rosmarin og lad suppen trække under film i 15 min.
- Sigt suppen gennem et opvredet klæde.
- Smag suppen til med salt og madeira.
-
Briochen
- Lad smærret få stuetemperatur.
- Varm mælken op til 40 grader og tilsæt gærren,sukkeret og salt.
- Tilsæt lidt mel adgangen i en røremaskine.
- Kom æggende i dejen et ad gangen og derefter det bløde smør.
- Dejen laves til boller og bages ved 160 grader.
-
Brioche med lavsvamp
- Skær skiver af briochen og rist dem.
- Smør dem med mayonnaise og pynt med friteret lavsvamp.