Menu

Ingredienser

+

Metode

Syltede jalapenos og rødløg

Tilberedning

  1. Metode

    • Bland NoChicken Chunks med olivenolie, 10 gram karrypasta og Knorr hvidløg. Bred dem ud på en bageplade og lad dem stå og trække i ca. 20 minutter. 
    • Indstil varmluftsovnen til 190 grader med spjældet 70% åbent.Bag dem i ovnen i 7 minutter, tag dem ud og lad dem afkøle. Bland i mellemtiden Hellmann's vegansk, resten af karryen, røget chili, citronsaft, eddike samt mango-chutney og smag til med lidt salt og peber.
    • Når stykkerne er afkølet, bankes de forsigtigt i røremaskinen, men ikke for fint!
    • Bland NoChicken Chunks med resten af blandingen og lad det stå og trække afkølet.
    • Serveres i en wrap med salat, syltet rødløg og syltede jalapeno.
  2. Syltede jalapenos og rødløg

    • Bring eddike, sukker, salt og vand i kog. Afkøl.
    • Tag rødløg og jalapeños til side. Hæld væsken over, så den dækker. Lad trække i en dag.
Produkter
Opskrifter
Opskriftsamling
Menu